Ska det redan……

bli höst? Har varit lite småkyligt ett par dagar ,men faktiskt så blev det bättre idag. Hoppas ju verkligen att vi får lite sensommar också.
Sonens sista semestervecka gick i ett jehu.Så nu är det dags igen att ta sej an jobbet.Han ska på konferens så katten Åska fick vara kvar här till nästa helg.
Jag har inte helgat vilodagen utan har gjort en sats tomatsås samt inlagda jalapeño och  jalapeño-sås. Tvättade händerna jättenoga efteråt ,men flera timmar efter så tog jag mej åt ögat och oj vad det sved.Sitter i så länge.Får fortsätta i morgon ,jag tycker det är bästa att göra lite varje dag så mina ben orkar med ist. för att köra järnet en hel dag och sen inte orka något på en vecka. Man lär sej hur man funkar bäst.
Fönsterjobbet fortskrider och det ser ut att bli fint. Det blir mycket ljusare i rummet och det är ju alltid trevligt.
I fredags var vi bjudna till vänner för att vara med och fiska kräftor. Det var jättemysigt. De har en å som går runt deras tomt så det var lätt för mej att gå med rollatorn medans killarna klättrade ner med burarna.God skörd. Sen åt vi förra årets kräftor  ,jättegott.Mycket trevlig kväll.

IMG_3942

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s