Regnet som vi …..

vi så väl behöver efter denna torra sommar har nu kommit. Det har regnat i 2 dagar.Det stökar till det lite för mäster och hans fönster ,men det får bli att jobba från insidan sådana dagar. Vi har varit i staden och förlustat oss med att handla lite mera brädor 🙂  Vi hamnade också på Dollar Store köper tvättmedel o sköljmedel och andra förbrukningsartiklar där för det är billigt. Passade på att äta i stan och det blev ingen höjdare ,tyvärr. Mäster beställde kalops det var några få köttbitar som simmade i en kolsvar sås och 2 ynka potatis.Smaken var op sa han. Jag beställde kycklingburgare fick en stor hård hamburgare av något slag,tänkte att jag tar väl den när den ändå ligger här framför mej ,men när jag kom en bit in var den inte färdigstekt och pommes sen som var till var som blöt skumgummi. Inte nog med det salladsbord brukar ju bestå av div grönsaker men här var det veckans övriga rätter som var skurna i tärningar och indränkta i i dressing .I grönsaksväg fanns det oliver och majs .Mäster tog min tallrik och gick och klagade på den så fick han 69 kr tillbaka. Det var ju bra ,men när vi kom ut i bilen och jag kollade kvittot så jag vi fått betala 99 kr för en 60 gr kycklingburgare.Tjejen hade tagit betalt för hamburgertallrik med en 150 gr. Så kan det gå när man ska kosta på sej .:-)

I måndags när jag skulle gå in i kökshuset så låg det en stor fågel död på altanen hade flugit in i glasdörren antagligen . En vacker sparvhök.När man hittar rovdjur/fåglar så ska man lämna dem till polisen har vi lärt oss.Så Mäster la den i frysen tills vi skulle åka till stan så vi kunde lämna in den .Det blev gjort idag.

Igår blev det renbäddat och jag tvättade ,manglade vek tvätt och fick in allt i skåp och lådor .Gjorde även en sats till med jalapenjosås. Vi har en ynka litet äppelträd blir väldigt lite på det och ofta mask men jag tar de som går att använda så jag har gjort några små burka sockerfritt till gubben.Hoppas på att några fler går att använda så det räcker till några äppelkakor.
Var innt till hörcentralen också för en av mina hörisar piper men han hittade inget fel på den så antagligen är avgjutningen fel på så nu fick jag tid hos min hörtjej på onsdag så får vi göra om avtrycket.
På måndag ska Mäster till optikern ,han har börjat se lite sämre så de ska kolla starren om den har mognat för operation.

När år läggs till år så börjar krämporna komma ,MEN vi är oerhört tacksamma att vi mår så bra ändå som vi gör.

Life is good .Thank God!

Sleep well the world ❤

 

En enda handikappsparkering finns det här och den går inte att använda.
Bra va?

IMG_3971

 

Chilli /spagetti .Inte het.

IMG_3962

Gula  o röda tomater ,slanggurka.Kommer ff.

IMG_3957

 

Döda pippin.

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s