Varmt och skönt…..

igen.Har plockat av ett gäng jalapeños och gjort sås. Den förra blev för mild tyckte grabbsen så denna gånga har  både frö och mellanväggar fått vara med.Jag inte själv smakat den men jag höll på att storkna i köket när jag kokte den och ändå hade jag ALLA fönster öppna . Det blir nog dunder hahahaha ska bli kul och se när de provar den.Hackat ner tomter i bitar och fryst till kommande grytor och pastasåser.
Fick se på Willys häromdagen vad bladpersilja kostar så idag klippte jag ner och körde i mixer till mindre bitar och frös in.Delar med mej till dom där uppe i stan som vill ha 🙂 En knippa på kanske 3 hg kostade 26 kr så då är det värt att jobba lita och spara till vintern.

Vi har ju en av grannens katter som har flyttat hit. Matte säger att det gör inget för de har flera katter och de är inte snälla mot den här lilla tjejen. Men Matte och jag kom överens om att hon skulle hämta hem henne och ge henne mat och hålla henne inne en stund för att se om hon bara var lite villrådig. Sagt och gjort Matte kom och hämtade Fialisa och gick hem med henne. 10 minuter senare var hon på vår glasveranda igen. <3.Ringde till Matte och sa att hon är här igen. Ja….hon fräste åt de andra katterna åt upp maten jag gav henne satte sej sen vid dörren och jamade. Så det får väl betyda att hon har valt att flytta hit. Nu ligger hon i ”sin” fåtölj och sover.
Mäster sliter med utsidan har hakat upp sej ett par gånger men tror det löste sej till slut så snart är det klart även där.
Talade med en gammal kär vän idag på FB så roligt att fä kontakt när det legat nere under tiden barnbarnen på båda våra håll.har fått vår uppmärksamhet ,blir ju så en period i livet när andra saker blir viktiga. Vi har haft så många roliga stunder tillsammans och de finns gömda för alltid i minnenas album.Men man hoppas ju på lite fler år så man hinner umgås ,så att säga , en gång till. Får se om vi kan få till en träff.Kruxet med mej är ju att jag inte riktigt orkar vara värdinna.Men för det mesta så har jag så fina vänner så vi hjälps åt med allt när de kommer .Sen har jag en väldigt händig Mäster som alltid hjälper till och finns till hands.
I morgon kommer sötnosarna med föräldrar hem till Sverige igen.Det är dags att börja i 6-års för Elisa.Det blir spännande. Hoppas allt går bra och att hon ska finna sej till rätta.Hon fyller 6 år på fredag det är inte klokt vad tiden går.

Nu önskar jag er en god natts sömn.
With love ❤

 
Flickorna i sina Afrikanska födelsedagskläder.
14051571_10153718431112231_7540183826230017582_n

 

Fialisa i sin stol

IMG_3997

Nya fönster.

IMG_3988

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s