30° har vi haft……

på ostkanten idag. UNDERBART enlig mej. Mäster är minder glad. 🙂
Började morgonen med att försöka få ner ett skåp som låg på takräcket. Vi fixade det med förenade krafter, Mäster med fysiska krafter och jag med planeringen och uppstyrningen hur vi skulle gå till väga. Jag kom på att rollatorn håller ju mej så då borde den hålla för ett skåp, så vi fick upp skåpskrället och kunde rulla iväg och baxa in den i hallen. Hurra vad vi ä bra. 🙂
Sen in i duschen för vi var bjudna på lunch i Hjorted. Fem/sex mil att köra men när det ändå var för varmt att jobba så lät vi oss bli bjudna på jättegod kycklinggryta. Ostkaka med sylt och grädde till efterrätt. Härligt!
På vägen hem så åkte vi till en av mina små damer för att lämna en bingolott. När jag var där senast så sa hon att hon spelat i många år och att hon här på boendet minsann inte fick spela och det var sååå tråkigt. Ingår ju i mitt uppdrag att se till att de har det bra och trivs, så naturligtvis skaffade jag henne in bingolott. Blev glad av att se henne lysa upp och säga: Snart är det söndag.
Stannade till på ICA för att kolla om surströmmingsburkarna hade kommit fram och det hade de så 2 st. fick följa med hem.
Kvällen avslutades med att bråka med Telenor om I,s räkning, tror att jag nu äntligen fick tag i en som gjorde sitt jobb och fick dit min adress ordentligt så hennes faktura kommer hit och inte hamnar på avvägar vilket har gjort att hon har fått betala extra för en påminnelseavgift vilket blev följden av att brevet var på Sverigeturné. Mäster har satt upp plisségardiner i nya fönstren.
På eftermiddagen kom familjen N hem från Nigeria.Resan hade gått bra .Mycket glad för det.Händer ju så mycket nu för tiden.
Så välkomna hem alla fyra ❤
Idag har Sverige haft besök av USA:s vicepresident Joe Biden inte illa för lilla Sverige. Undrar vad dom fick till lunch? 🙂

Puss o kram till alla och en var ❤

 

Minns ni toadörrarna Stora L målade sist hon var här? Lovade ju att visa dem de översta till vänster är den som är kvar från 2005 och de tre andra är nya alster.

Dörrarna till denna toa är ytterdörrarna som var här på torpet när vi kom hit -74
de var ju för tunna att ha som ytterdörrar när vi renoverade så då kom Mäster på att vi sätter dom som toadörrar. Det blev så bra så.

IMG_4003

Färdigt på utsidan.(Y)

IMG_4004

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s