Vilken underbar helg

Vi har haft kräftskiva. Det började med att sonen kom på fredagskvällen, jag hade gjort räkmackor som vi åt när han kom. Satt och pratade en stund och killarna planerade jobbet som skulle göras i helgen. Markiserna i nya fönstren. Jag satt vid dator och kollade på lite av varje.
Vid frukostbordet på lördagen så frågade jag om vi skulle äta lite lunch och ta kräftorna vid 4-tiden jag sa vi kan ju ta västerbottenpajen som jag gjort till lunch NEJ den ska vi ha till kräftorna sa S.OK tänkte jag den räcker väl till både ock….men sa inget om det . Sen var det dags för lite fika ,när en markis var uppe. Jag hade gjort äppelkaka och vaniljsås Mäster och jag tog en normalstor bit medan S tog en liten bit. Konstigt tänkte jag han som brukar gilla sådant. Tänkte inte mer på det .Sen gick vi in till min dator och skulle kolla på mejlen som har krånglat ett tag. Mitt när vi sitter där så är det någon som hoppar fram i öppna dörren och tjoar H A L L Å. Jag fick min största och härligaste och underbaraste överraskning någonsin. För där stod Dotter och dotterdotter de bästa: Vi vill vara med på kräftskiva. Sonen hade för flera veckor sedan bett dem att boka denna helg för att överraska oss. Vilken härlig överraskning jag blev sååå glad och lycklig. Hela min familj samlad för att äta det vi alla gillar så mycket KRÄFTOR.( Inte lilla L för han var i skolan i Falun tyvärr)
Nu förstod jag varför vi inte skulle äta upp pajen för den skulle vi ja ha när alla var här. Äppelkakan skulle räcka till alla där för tog S en pytteliten bit.NU fattade jag allt ihop. Hahaha. Han lyckades hålla hemligt i flera veckor vad han hade fixat till. Bästa helgen. Vad vi har skrattat i många, många timmar i går. Pratat och skrattat som jag inte gjort på länge. Tack älskade Chris för denna härliga överraskning och tack älskade flickor för att ni kom ner och förgyllde denna helg.

 

I’m so happy

Wish you all a nice Sunday evening

 

 

Våra tankar till alla anhöriga denna dag.

9-11-memorial-i-new-york-300x225

 

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s