Har den förmånen…..

att få köpa kräftor och koka själv. Det är en stor lycka varje år som det funkar. I år tänkte jag till och bjöd tjejen som levererar kräftorna hit till oss på fika. Den dagen hon kom med dem passade inte så vi bestämde att hon skulle komma på tisdagen. Som igår alltså.Till saken hör att jag fick veta att hon var född i huset som våra vänner i skogen äger. Så då tyckte jag det var kul att de också kunde vara med på fikat så vi höra lite mer om vår by på den tilden B bodde här. Jag gjorde var sin brie och salamimacka och muffins. Det blev en mycket trevlig eftermiddag i septembervärmen. Timmar försvann så fort 15-19,30 och vi kunde sitta ute .Så härligt.
Fick rosor av I och L så vackra och en bok som B;s svägerska skrivit. En reseskildring, lättläst och trevlig, är halvvägs. Tack kära vänner för en fin eftermiddag att lägga i minnenas album.
Idag har jag tagit av och fryst in de sista vaxbönorna. Kokat lie hallonsylt och gjort romtopf på plommon lite hallon brunt socket och mörk rom. Har prövat att göra detta en gång förr men då blev det inget gott så nu blir det spännande och se om det blir bättre denna gång. Kokat sockerfri äppelmos till Mäster. Så nu är jag lite benägen för att krypa ner i sängen .
Bra jobbat Dittan (visst får man berömma sej själv ibl ? ) Hahaha

Kram o puss ❤

 

Presenter

 

Romtopf

img_4091

Spagettichili

img_4082

.

 

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s