Det finns inte så …..

mycket spännande att rapportera. Igår fortsatte jag med att ta hand om det trädgård och växthus ger oss. Kokade tomatsalsa och tomatsås några med chili och några utan. Gjorde en liten burk med halverade plommon i rom och sen blev det 2 burkar plommonmarmelad. Skulle jag ta hand om alla plommon så skulle källaren bli full av bara det 🙂 Har försök att dela ut till höger och vänster men det finns ff kvar.
Idag blev det stadsresa var på Byggmax och köpte mera gips till taket i verkstaden. En vända på Dollar Store för att handla till en av mina huvudmän. Åkte dit med det och fick en pratstund med A. Han blir så glad när vi kommer, han sitter väldigt mycket ensam. En önskan vore att personalen hade tid att vara en stund och prata bort en timme eller två under en hel dag. Det skulle vara väldigt bra för den ensamme.

Åkte sen till Bistånd Östeuropa med en kartong med glasfigurer som mäster har sorterat bort ur sin samling. Willys fick besök blev inte så mycket idag, får fylla på i nästa vecka då det kommer Norrlandsbesök.
Det jag har sagt åt mej att göra i morgon är en trist sak… STÄDA KYLEN ….men det måste göras. Besked kommer i morgon om jag har varit lydig eller ej. 🙂
Ikväll är det Hammarbymatch igen förra gick så bra till slutminuten då det blev oavgjort. Hoppas på bättre resultat ikväll. Snart måste det lossna för de gröna killarna.

Min önska är att ni alla får en fin helg.

❤  KRAM ❤

 

Markiserna klara.

bbbc8e712d68780862451e77b5f294a91f5e14e7392f3435bapimgpsh_fullsize_distr

Nytt beg. skåp till Mäster brevpress-samling.

8c32d86b7ed7d7320796cca320e10060584502c024226fa7b0pimgpsh_fullsize_distr

H A M M A R B Y

bajen

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s