Var bjuden på……..

bio igår. Mäster kom med förslaget att vi skulle gå och se Bridget Jones baby. Nu hör det inte till vanligheterna att han gör så men man ska aldrig upphöra att förvåna sej. Jag blev glad och vi gick på den tidiga föreställningen kl 18. Den var kul, ganska mycket förvecklingar att skratta åt.Så det var en trevlig kväll.
Började dagen med att hämta upp lite papper på kommunen sen till Nordea. Jag fattar inte att folk har Nordea kvar som bank. Det var 2 före mej det var två kassörer jag fick vänta i 40 minuter på min tur. 😦  Jaja….Fortsatte med att handla till min huvudman som skulle ha lite rakvatten m.m. och det viktigaste av allt räkmacka. Lämnade av det vid 12-tiden Vi lunchade på Ginger, asiatiskt och med sushi. Gott och trevligt. På programmet så stod det besök på hör på V-vik sjukhus Mäster kl 2 jag kl 3
Det gick snabbt så vi hade tid till det sista på listan.
Vi hade tagit frysväska och klampar så vi kunde handla när vi ändå var i stan så det blev i vanlig ordning Willys. Sen var det dags för bio. En intensiv dag. Trevligt.
Idag har det inte varit mindre intensivt om man säger så. Jag har tvättat fönster i stugan, gjort ren ugnen, dammat torkat kakel. Gjort biskvier. M.m, så nu är jag trött i hela mej.

 

K R A M på Internationella Fredsdagen

Duvor

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s