Första regnskuren…..

på mycket länge.Den gav inte mer än 5 mm . Skulle behöva komma mer ,det är så torrt.Det har iaf blivit svalare 17 º idag efter regnskuren. Föregående vecka var det mellan 22 och 27º  underbart om ni frågar mej.  🙂 Men det är klart inte roligt med vattenbristen det har fört med sej denna torra sommar.
Naturen är ganska märklig,fast det varit sommar ända tills nu så är asparna röda och björkarna tappar sina blad och ormbunkar vid vägkanten är bruna.Allt detta trots att det inte varit någon frost.Det sköter sej själv liksom. Något som är mindre förunderligt men ändock hör årstiden till …SNÖPINNARNA ÄR UPPSATTA utmed dikena.Inge fullt lika vackert. 🙂
I går vad det tvätt och mangling. Är lite orolig för att tvättmaskinen håller på att säga upp sej, men så är det ju börjar en så följer de andra strax efter. Började med spisen förra sommaren sen kom diskmaskinen och sen pajade pumpen till slangen i växthuset men den gick som tur var på garantin. Jaja nog med gnäll nu.
Idag bjöd vi C o M på middag på Gamleby hotell. M har fyllt år och i vår ålder så har man ju allt så då gör vi så att vi bjuder ut varann på middag. Äta ska man ju ändå göra och i goda vänners sällskap så är det ju ännu trevligare. Asiatisk buffé  vilket även innehöll sushi .Gott !

Bjuder på lite skönsång !

Natti och sov så gott ❤

 

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s