En tid på året som inte är till för mej.

Jag har svårt för mörkret på landet och ensamheten. Denna hösten har dock innehållit många trevliga och  kära besök som har underlättat det hela. Bästa dotter med barnbarnspojken skulle kommit på höstlovet men Mimmi blev sjuk så Linus kom med buss. Det är så fint att se vilken härlig ung man han håller på att bli. Hoppas det håller i sej och att han fortsätter att trivas i sin nya skola och flytten hemifrån till en främmande stad. Det var härligt att ha honom här några dagar.
Efter det kom vår härliga tjejliga innehållande Dotter Mimmi extradotter Hannis med våra små barnbarnsflickor. Vilka underbara dagar fyllda av prat och skratt och mat och klippa och klistra och rita och måla .Det var som konfetti i arbetsrummet 🙂  Det blev sköna dagar för mej ingen köks-kommendering utan den sköttes av Mimmi o Hannis. Själv så fick jag förmånen att se varenda You Tub med Bananer i Pyjamas 🙂  Samt handla ur affären som tjejerna lekte med.
Förrförra onsdagen kom efterlängtade sonen för att vara långledig tom måndagen. Tyvärr så blev han sjuk i något influensaliknande så han har varit i soffläge mest hela tiden .Men innan hann han fixa till kontakterna som behövdes göras och hjälpte farsan att fixa ner alla adventsljusstakarna och få dem på plats. Det var så skönt att få hjälp med det. Det blev lite extra dagar tillsammans eftersom han hade feber och inte kunde köra hem Trots flunsan så har vi haft fina dagar och umgåtts, jag är så trygg när han är här. Särskilt denna gång eftersom vårt område har varit utsatt för 2 mordbränder en brand som vi inte vet något om ännu samt ett rån på Coop i Edsbruk. Jag undrar vad det är för fel i skallen på de männen som gör sådant. En lite butik långt ute på vischan.
Tänker på alla de som drabbats så fruktansvärt att få veta att ens hus är nerbrunnet till grunden, som tur var så var de inte där. Sen undrar jag om inte den personen som jobbade den kvällen två maskerade män kommer in med yxor i butiken får men för livet. Vilken värld vi lever i.
Tack underbara barn och barnbarn för att ni kommer och förgyller våra dagar. Älskar er alla oändligt.

Jag har bakat lite och haft matlagningsdagar så skönt att ha lite klart om även jag skulle ha blivit smittad för idag är Mäster sjuk. Hoppas det går fort över.
Nu ska jag gå in i kökshuset och röja lite.Idag blir det pannbiff !

Jag önskar er alla en fin 1;sta Advent ❤

 

Hittade denna fina låt med duktiga sångare.

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

En kommentar till En tid på året som inte är till för mej.

  1. Ninni skriver:

    Kul om du kommer igång med bloggen igen. Själv har jag svårt att få ändan ur…
    Härligt med många besök och hjälpen ni får av de besökande. ☺
    Kram.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s