God fortsättning på 2017.

Mitt nya år började med att min dator sa upp sej. Helt utan förvarning kanske man inte kan säga. Den har morrat lite då och då som om den ville påpeka att nu är det snart dags. Nio år gammal, så det är enligt min datorexpert bra jobbat. För den som inte vet så har jag en egen datorserivceman , ja och det säger jag bara , utan honom vore jag inget inom ”datoriet”. Allt jag kan har han lärt mej och det jag inte kan (och det är mycket) det fixar han. Bästa sonen vår TACK för att du suttit och kört extra 50 mil med delar och monterat ihop ny dator installerat och gjort allt klart. Tack för att du hjälper mej med detta.  Alltid ställer du upp på oss vad det vara må.

Så nu är jag igång med bloggen igen. Vädret är alltid tacknämligt att skriva om så jag kan berätta att även vi på ostkanten har fått vinter. 19° minus i morse och natten till igår kom det några centimeter snö. För min del räcker det med den snö som kommit och kylan får gärna mildras en aning 5 till 10 minus räcker gott. T o m med katta drar sej för att gå ut, får nästan tvinga ut henne och då rusar hon ut och innan jag hinner sätta mej igen så är hon på handtaget och vill in.
Men en otroligt vacker dag har det varit idag med blå himmel och strålande vintersol.
Nu är det snart dags för den årliga buskisen från Fredriksdalsteatern, brukar vara lite underhållande mitt bland alla thriller, deckare, matlagningsprogram. TV är inte längre en förströelse utan mest ett irritationsmoment. Min åsikt och som vanligt så står jag för den.

 

Önska er alla en fin Trettondagskväll.

Med kärlek ❤

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s