Jaha nu försvann ……

några dagar utan att det blev något skrivet. Jag förstår inte var tiden tar vägen. Någon som har ett tips på hur man får sina dagar att räcka lite längre?
I alla fall så hade vi sagt att julen åker ut som sig bör den 13 jan. Men nu blev det inte så utan hela måndagen gick åt att plocka ner och packetera diverse prylar som hör julen till. Så natti natti till nästa jul alla tomtar, stjärnor, ljusstakar, julkrubban och allt annat krafs. MEN röda gardiner får vara kvar ett tag till. I dag var det återbesök för Mäster på ögonavd. Det var så fint och det hade läkt så bra. Nu är han uppskriven för op på höger öga också. Det blev en tidig morgon med att köra i mörker med alla mötande som skulle till jobbet och alla som kom bakifrån och stressade för att komma till jobbet åt det andra hållet. Så det var ett himla åkande på folk halv sju på morgonen. Det bra iaf. Och vi kom in i tid. När vi var klara var vi bjudna på frukost oss bästa vännerna Mo C. Det var värsta hotellfrukosten med allt du kan tänka dej plus en trevlig pratstund. En sväng till Willys, det blev inte mycket där idag för det var inte mycket som behövdes. Vi har stödhandlat lite på vårt ICA det vi behövt.
Igår började jag med redovisning nummer ett tog den enklaste först så den är nästan klar nu ligger den och väntar på kontoutdraget från året som gått. Bankerna är tyvärr inte så snabba av sej så det kan man få vänta på. Men när de väl kommer är det inte så mycket att fylla i så då går det rätt fort att avsluta. Idag började med tvåan och den är gedigen på alla sätt bästa att hålla tungan rätt i munnen samt hålla alla tummar man har för att det ska stämma.
Ett kul ”jobb” som jag gillar jättemycket.
Ang. vädret så blåser det upp mot 13 sek/m i byarna och så har de sagt att det ska snöa framåt kvällen. Hoppas det inte blir så mycket, vi har näst intill barmark och det tycker ju jag är helt OK 🙂

Bjuder på en låt med Peter Ni som kände vår fina vän Bigga ( R:I:P:) vet ni att detta är hennes kusins barnbarn.Hon var omåttligt stolt över honom och han framgångar.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s