Solen skiner och …….

det är ca -4 ° alltså ett behagligt vinterväder. Livet på vischan traskar på i vanlig vardagslunk nu. Men besöket på ICA i går gjorde oss påminda om nästa stora helg fast det är flera månader till dess så säljs det fastlagsbullar= semlor. Det senaste är tydligen Prinsessemla, ser god ut iaf .Jag ska baka semlebullar i morgon är planen, får se hur det blir med det när den dagen kommer.
I dag blev det att sortera och arkivera förra årets papper för mina huvudmän ja de två som är klara. Ska börja med den tredje nån dag när lusten faller på. Har haft telefondag och det kräver sin kvinna må jag säga ,skattekontoret, pensionsmyndigheten, apoteket alla har de gigantiska telefonköer. Ja ja jag har ju tid så varför gnälla på det.:-)
Igår var vi på födelsedagsfika  hos en av mina skyddslingar  han hade beställt pärontårta. Blev en trevlig stund, där även personalen satt med så man fick lite grepp om dem  🙂 Hann även in på Dollarstore med stolsdynorna vi köpte förra veckan som var för små. Nu har jag sökt på nätet efter dynor i storleken jag behöver och det är omöjligt att finna. Alla är för små.

Kram o puss ❤

Lite kuriosa om semlor GT 1952 🙂

original

 

Igår var det tulpanens dag ”snart” kommer de åter. (Y)

IMG_0976

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s