Jag har haft mina rutiga…..

skäl och randiga orsaker varför det inte har blivit något skrivet här på ett tag. Förra veckan var upptagen med diverse besök och den sista redovisningen som är tjock som en hel bibel. På fredagsmorgon åkte vi uppöver till barn och barnbarn. Vi hade köpt biljetter till Södertäljerevyn Trafikvärket. Så den var vi på alla på fredagskvällen den var så rolig och de som var med var jätteduktiga. Allt som hänt under året fick sej en känga. Om bron och försäkringskassan var så klockrena hoppas att det var många handläggare från försäkringskassan där och tittade för det är helt sjukt hur de behandlar folk. Vid ett annat tillfälle ska jag berätta hur min närstående har blivit behandlad.
På lördagen hämtade vi sonen som skulle köra oss till Täby. Vi har båda två lagt av att köra i S-Holm. Förr när vi bodde där uppe då var det inga problem för någon av oss. Då var man van, nu har vi levt på landet i snart 9 år och det sätter sina spår  Hahahaha!! Bytte bil på J-bil i Täby. När vi kom hem därifrån så hade Dottern köpt hem sushi så det festade vi på, det var jättegott. På kvällen umgicks vi med barnbarnspojken som var hemma från skolan i Falun, över helgen och hans mamma. 🙂
På söndagen var det firande av Son och Dotterson som fyllt år. Vi åkte och hämtade småtjejerna och tog dem med på middagen Mamman fick vara hemma och städa  😉
Det blev en mycket trevlig middag på Sundby Gård med alla nära och kära. Vi saknade Stora L men hon skulle jobba. Lite extra kul var det eftersom vi sprang på vänner från sonens fotbollstid som vi inte träffat på väldigt länge. På den tiden hade vi så mycket roligt ihop alla fotbollsföräldrarna.
Åkte land och rike runt med våra killar tom till Harlem i Holland var vi en gång. Mycket härlig tid som jag inte vill vara utan. Underbara minnen.
Gårdagen gick åt att plocka undan allt som bara var inlagt på hallgolvet från gamla bilen. Sen en sväng till affären för att inhandla diverse saker till lunchen i morgon när vi får besök. Till lunch blir det lax och broccolipaj med sallad och en sås med lite hetta i. Tiramisu har jag gjort idag för den blir godare om den får stå till sej.

Ja det var väl allt.
FF inte fått några papper från banken Grrrrrr…….Men i morgon kanske 🙂

 

Tälje-revyn 2016

Några av middagsgästerna i söndags
och sushi !

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s