Trevlig dag……

igår .Goda vännerna från stan kom på lunch.Bjöd ju på lax och broccolipaj med grönsaker och en kall sås som jag berättade igår.Det blev lyckat  de tyckte det var gott och tog om flera gånger av både pajen och Tiramisu .Sen blev det prat och politikdiskussioner i flera timmar. Avslut innan hemfärd med kaffe och biskvier.Mycket trevligt.
Det blev en maskin tvätt idag. Har pysslat lite med papper och nu är alla redovisningarna klara och ska lämnas in till överförmyndarnämnden.Allt blev + – noll .
I morgon blir det nog handling.Tror jag om det inte blir halt förstås man vet aldrig när det är så milt på dagarna och kallgrader på nätterna.
Idag blev det god middag gösfilé levererad till grinden av vår fiskhandlare.Inte billig mat men ack så gott.
Vår katt är en nattuggla sover hela dagarna och är ute i omgångar på nätterna.Hon hoppar på handtaget när hon vill ut och när hon vill komma in.Hon får vara glad om husse hör henne på nätterna för ibl sov en man ju djupt.Men hon har många ställen att krypa in på så jag tro inte att det går någon nöd på henne om vi inte skulle vakna när hon vill in.Det är ju inte så kallt heller.Jag är ju ingen van kattmänniska men jag förstår att utekatter är nattaktiva.
I morgon ska alla underlag för redovisningarna arkiveras i rätt ordning, så det kommer att finnas att göra.Jag tror även jag ska baka en Boston cream pai igen för den var väldigt uppskattad i julas. Bra att ha till helgen kommer matgäster på lördag.

Ska se om jag kan få till ett recept på svenska  vid tillfälle denna kaka är värd att göra.

 

Sov gott ❤

 

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s