Idag blir det mina tankar.

Mina tankar kring olikheter i våra liv. Såg en bildserie häromdagen, som gjorde mej så arg och så ledsen. Fotona visade flickor som låg, satt eller halvstod omgiven av ibl. gråtande ibl. likgiltiga ibl. blundande kvinnor i varierande ålder. Det gemensamma var att de höll fast en liten flicka. Åldern kunde vara mellan 5 till 10 år. De höll i hennes armar och särade ben för att någon skulle utföra en omskärelse. Skitig kniv på ena bilden blodigt rakblad på en annan bild. När jag skriver detta så rinner mina tårar av maktlöshet av ilska av sorg HUR kan man behandla ett barn så H U R ??
Detta sker i Sverige kulturen har förts hit. På något vis så tillåts det, alla blundar.
Var finns FI var finns alla feminister var står alla de gapande och skrikande kvinnor som alltid kör med att de är för kvinnors rätt? Var är Gudrun Schyman med sin aktoritet när Malmö kommun tillåter flickor på nio – tio år att bo med gamla gubbar som de tvingades gifta sej med. Var är FI då? Inte på barrikaderna iaf. Även vänstern som i sitt partiprogram säger sig vara ” Ett socialistiskt och feministiskt parti” skulle man ju tycka skulle värna om dessa flickor. Men ser man eller hör man något från dem när pappor och bröder förföljer spöar och mördar sina döttrar och systrar? Nej då åker hellre Rosanna Dinamarca till USA för att delta i en demonstration mot Trump. Min fråga är VARFÖR är hon inte synlig i de invandrande flickornas närhet. Vi har ett helt feministiskt parti FI med Gudrun i spetsen vi har ett vänsterparti som har sagt sej vara feministiskt har ni sett dem ställa till med några demonstrationer för att män som kommer hit ska lämna sin föråldrade kvinnosyn utanför Sveriges gränser. Nej det har ni inte!Dessa saker är inte tillåtna här och ska inte utföras här.
Dessa små flickor med särade ben med ett blodigt rakblad har för alltid etsat sej fast på min näthinna. HUR kan man?  Och varför gör man ingenting i Sverige för att få slut på detta?
Vår statsminister som har möjlighet att föreslå nya lagar och nya förordningar och han som har möjligheten att visa att Sverige värnar om jämnlikhet mellan könen och att kvinnor är jämnställda nä då tillåter han att man inför olika badtider i badhusen han tillåter att Malmö kommun ser genom fingrarna och låter barnäktenskapen fortgå han tillåter att skolor upprättar särskilda bönerum  han tillåter att rektorer förbjuden Luciatåg och att barnen får inte sjunga pepparkakevisan han tillåter skolor att förbjuda sina skolklasser att ha avslutning i skolan han tillåter så mycket .Han bryr sej inte ett dugg om att pojkar skjuter ihjäl varandra han bryr sej inte om att det finns så många hemlösa som inte har någonstans att bo han bryr sej inte om att pensionärer får undermålig mat och att många lever på svältgränsen han bryr sej inte om att poliserna blir attackerade vid utryckning han bryr sej inte om att ambulanspersonalen blir stoppade när de ska hämta en sjuk människa.
Men hör och häpna HAN RYTER I MOT POSTNORD FÖR ATT DE SLARVAR MED ATT LEVERERA BREV.
Jag smäller av !!

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s