Underbart väder……

har vi haft i några dagar,solen skiner och det luktar vår. Självklart tror jag inte att vi är där ännu men njuter ändå av det. Har tagit mej lust att baka det var tomt på brödfronten. Började med kaffebröd och idag tror jag att det blir ”Månkans frökusar” och mörk limpa med mandel, två favoriter.Ja,jag har inte bestämt mej ännu .Vi får avvakta en stund till, och se vad kroppen säger.Tycker det är roligt att baka.
Fialisa (katten) har för första gången sen hon bestämde att vi skulle bli hennes slavar kommit upp i knät hos mej,börjar väl lita på att vi är snälla individer.
Mäster har mekat med jordfräsen och det verkar som om den funkar ett år till.Men,men när det gäller den maskinen så vill jag nog inte ropa hej fören landet är fräst och klart för att sätta potatisen.
Håller på att förbereda mej för torsdagen då det är en begravning att gå på, en lite dam som jag var förvaltare åt avled i dec -15 98 år gammal, men pga en arvstvist så har inte begravningen blivit av fören nu.Ska förtälja mer om detta vid ett annat tillfälle.Mycket konstigt får man bevittna ibland.

Vi bäddade rent i går så nu ska jag gå och mata tvättmaskinen.

Från mitt hjärta till ert hjärta ha en fin Alla-Hjärtas Dag ❤

Lite bildbevis 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s