Det är soligt och …….

vackert men väldigt kallt. Började med att åka till däckverkstaden med lite av mitt kaffebröd. De var så snälla sist och bytte till vinterdäck på nya bilen , gratis.Hoppas det smakade. Efter det så fick staden besök. Hade ärende till överförmyndarnämnden med papper gällande nytt uppdrag. Hade tid hos optikern kl. 2. Valde Synoptik denna gång, de hade rabatt på bågarna lika mycket % minus som man är. Synen var förändrad så det behövs 2 par ett par för bilkörning och ett par vi datorn och läsning. Halva priset på par nummer 2., Hoppas nu att det blir bra. Handling på Willys som vanligt när man är i stan.
Idag matlagning. Blev sugen på att prova att göra Mannerströms köttbullar. Sagt och gjort inhandlade grejer i går, men det var omständligt och mycket saker i och resultatet tja, tycker nog att mina är nog så goda. 🙂  En annan maträtt som jag faktiskt inte har gjort egenhändigt någon gång, inte vad jag minns iaf. är wienerschnitzel. Det ska vara kalv egentligen men det fick bli benfri kotlett som jag bankade ut. Allt enligt recept ansjovis citron och kapris. Det blev middagen idag och jättegott. Så det kommer jag att göra fler gånger.
Varit hos frissan först på f.m. Ny tjej inne byn. Hoppas nu att hon får kunder så hon kan vara kvar. Skönt att slippa åka iväg. Och Mäster har sågat ner gamla äppelträdet som aldrig bar någon frukt.
Nu tänker jag lägga upp benen och tycka att jag varit ganska duktig.  😉

img_4731

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s