Torsdag morgon…….

uppe med tuppen. In i duschen blåsa håret på med kläder ut i bilen och tre timmar senare uppe i Sötälje . Inkvarterade oss hos kära dotter, som vi precis han möta i dörren för hon skulle på kryssning med väninnorna. Men vi han att kramas. 🙂 Stora L skulle hämta mej för färd till S-Holm kl. 3. Eftersom vi var tidiga så hann jag vila lite hade kört hela vägen Mäster har ju op ett öga och då blir synen like tokig innan det andra blir gjort. Vilket vi fick post om i onsdag att det blir den 20 mars. Blir skönt för honom att få det gjort. Han har väntat så, för han är så nöjd med det första.
När jag suttit en stund så tog jag tag i ett gardinbyte som jag lovat fixa när jag var där. Skulle lägga upp dem och stryka till dem. Så sagt och gjort, snyggt blev det tyckte iaf jag.
Stora L kom lite tidigare så vi han prata lite medan jag bytte om, hon kom precis från besiktigningen och var så glad för bilen gick igenom utan 2: or. Sen tog vi oss upp mot China teatern. Vi åkte i god tid och det var ju för väl för så knökfullt med bilar in till stan och avstängda gator. Så tack och lov för GPS annars vete sjutton hur vi tagit oss dit. Väl framme så släppte hon av mej och åkte sen för att parkera. Kallt var det, ingen mössa inga vantar med mej, var betydligt kallare där än här hemma. Men det tog inte lång stund så kom hon och vi gick till vårt beställda bord på Berns Bistro.
Vi tog var sin aperitif medan vi väntade på maten som var blåmusslor med aioli och pommes. Vatten till maten Linné tog kranvatten och jag en Perrier  ( 2dl 45 kr ) eftersom de inte hade Loka som jag antar hade varit snäppet billigare 🙂
Efteråt till kaffet en Créme Brulee och ett litet fat med tre olika tryfflar så delade vi på det. Vansinnigt gott alltsammans.
Vi satt i flera timmar och njöt och pratade tills det var dags att på över till China och Peter & Bruno on Tour. En härlig fartfylld och personligt rolig show. De här killarna bjuder verkligen på sej själva. Fullsatt salong, de har många fans de här två välsjungande artisterna.
Ett höjdarnummer var 6 gitarrer på scenen spelandes California blue , det var magiskt. Många nummer som var det, men i just detta nummer var det dödstyst så man hörde varje gitarr för sej. WOW.
I ett nummer satt Peter och Bruno  vid var sitt trumset och spelade på skoj för at överrösta varandra och skojade om vem som var bäst, när de slutade så fick jag trumpinnarna. 🙂
Nästan 3 timmar att njuta.
Tack underbara barnbarnsflicka för att du gör detta tillsammans med mej. Har jag räknat ut så är det 12:te året vi gör sånt här roligt ihop. I början när jag var lite piggare så var det både vår och höst nu mera är det en gång om året. Underbart ❤
Gå in på you tube sök på Peter Johansson och lyssna på allt han har gjort t.ex. så finns det en dokumentär om honom tror det är 5 avsnitt sen finns det från ”Så ska det låta” kolla och lyssna, det är en duktig kille som har ”det”. GÖR DET du kommer inte att ångra dej.

Lite smakprov.


Middagen o show

Trumpinnarna hahaha

img_4763

Katten är färdigmonterad.

img_4777

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel...., Musik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s