Äntligen en dag……

utan blåst, så skönt.Dagen började med ett telefonsamtal från en väninna sen många år.B har gått och målat hos mej och vi har kommit varandra nära. Vänskapen har utökats så även männen har funnit varandra och vi träffas ett par gånger om året,trots att vi inte bor i samma kommun längre.B har varit sjuk och blivit opererad och gått länge och väntat på svar på vad den bortopererade biten innehöll.Igår ringde hon och berättade att det var ofarligt och hon börjat känna sej piggare.Så underbart, jag blev så glad.Nu ser vi fram emot att de kommer med sin gulliga hund lagotton Pärlan och sin lilla fina husvagn, när B har repat sej och fått krafterna tillbaka efter operationen. Jippi !!
Jag ansade hängsälgen i går den var så risig och hade massor med torra grenar undertill. Det tog halva dagen då det är väldigt snårig och svår att komma åt, men nu så är den så fin.Kollade på blåregnet och kunde med viss möda se (hoppas jag såg rätt) att de är vid liv.
Mäster tar det lugnt och går mest och pular,han får ju inte ta i och anstränga sej efter starr op i måndags.Allt verkar ha gått bra och han är lika nöjd som efter förra gången.
Vi har sedan länge undvikit palmolja i produkter vi äter, men har nog inte fören nu förstått hur läskigt det är.Sonen skickade en artikel i morse där det står hur illa det är med detta i våra livsmedel:
Idag ska jag åka och hälsa på en av mina huvudmän (som är en kvinna ) 🙂 och fika lite.
För övrigt är det fredag igen så snabeldraken ska väl få motionera mej lite ,kanske ….bara kanske.  🙂

Ha en aldeles förtjusande dag mina vänner. ❤

Ps ett V av tranor och en havsörnen över huvudet på mej idag. Mäktigt ! Ds

Pärlan ❤

sommar-10 012

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s