Vitsippor, lärkor och solsken…

kan man väl inte kalla annat än att det har blivit vår.
I lördags var det målarträff i V-vik. Tjejer från hela landet hade samlats för att måla, byta erfarenheter och tips med varandra. Det finns grupper på FB om just denna sortens målning, man målar efter mönster. Det började med att psykologer och kuratorer fick upp ögonen för detta sätt att hantera stress, som det började sprida sej till en storslagen hobby. Hannas pysselstuga stod för arrangemanget. Hon finns även på FB. Till lunch fick vi exotisk planka, den var gjord med kallskuret och olika frukter. Det var SÅ gott. Den levererades av Linnéas i Gamleby.  Till fikat hade jag bakat, havrebollar och brysselkex. För mej blev en trevlig dag.
I går var vi staden och uträttade en massa ärenden. När vi satt i bilen på vägen in till stan, ringde mobilen och det var bästa vännerna som undrade om vi ville komma och bli bjudna på en räkmacka.
OM vi vill 🙂 … Ja tack sa vi, efter att ha börjat med påskhandling på Willys och uträttat allt utom att köpa jord, så åkte vi dit och det var som vanligt väldigt gott och trevligt. Vilka fantastiska människor det finns i denna hårda värld. Tack M o C  ! ❤
Idag har det varit varmt och skönt men mina fötter har inte varit så roliga. Så för min del har det inte blivit så mycket gjort, mer än det vanliga.
Mäster har fräst upp en del av gräsmattan som behöver jämnas till, det blev fint.
Ha en fin tisdagskväll ❤

Tänk om man kunde….. Visst är deras vals fantastiskt tjusigt?

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s