Mina tankar går till de anhöriga som mist sina kära i terrordådet och till de skadade och hoppas på snar bättring. <3

Citronfjäril, påfågelöga och humlor ja våren den fortskrider i allt snabbare takt. Idag sprack även stjärnmagnolians knoppar ut så man kan skönja det vita som ska bli blommorna. Jag var just och kollade på Ornäsbjörken och det är grönt i toppen på bladknopparna. Underbar tid detta. Gurkorna har fått flytta ut i växthuset MEN jag undrar om jag var aningen för snabb för två av dem slokar. Jag har reserver kvar inomhus så det är ingen katastrof. Gick igenom vad jag ska göra till påsk och vad schemat innehöll nästa vecka och insåg att det blir lite småstressigt, så jag beslöt mej för att göra Boston Cream pie idag och frysa den. Det blir nämligen årets påsktårta. Det blev en rulltårta gjord också, den ska med till en av mina huvudmän, till deras fika.
I morgon är det årsmöte i Bistånd Östeuropa så det har vi tänkt att gå på.
Sen börjar påskveckan, småtjejerna med Mamma kommer likaså bästa sonen. De andra två kära jobbar och barnbarnspojken har jag inte fått något besked av ännu. Bara vänta och se 🙂
Tyvärr så lovas det ju inget vidare väder, iaf inte värmemässigt. Men vi är glad bara det inte regnar hela tiden när barnen vill vara ute. Vi bor ju i två hus så det blir mycket springande emellan och då är det skönt om det inte regnar.

Var rädda om er och om varandra.

Annonser
Det här inlägget postades i Bloggat, Dagligt babbel...., Musik, När jag är ledesen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s