Soliga, varma och underbara dagar…

har vi haft den gånga veckan. Men så läser jag SMHI 10-dagars och får veta att nu gör våren ett uppehåll. Kunde väl få vara fint och soligt när det blir påsk. Men, nu får vi ju inte bestämma vädret och det är väl tur det. För kan man inte ens hålla sams på en fotbollsläktare under en match hur i hela friden skulle det bli om vi skulle bråka och hota varandra för att vi inte vill ha samma väder. Är väldigt besviken på de Hammarbyfans som betedde sej så illa mot Kalmar-spelarna. Tyder på dålig uppfostran och brist på empati och de borde därför skämmas. Man vet ju inte om det är folk som är ute för att bråka eller om det verkligen är riktiga fans. Vilket det än är så är det inte juste. Hammarby är ”mitt” lag i fotboll och i ishockey håller jag en tumme för SSK.
Idag har jag varit hos mina huvudmän för att önska Glad Påsk och lämnat en liten blomma och lite godis. Det blev trevliga stunder och tog nästan hela dagen.
När jag kom hem hade Mäster börjat med maten. Det blev stekt fläsk med löksås och potatis, vi hoppade över grönsaker idag då klockan var mycket och vi var så hungriga J
Från det ena till det andra så ska jag be att få önska er all en riktigt Glad och Trevlig PÅSK !

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s