Blogguppehåll…

Veckan före påsk är ju som den är, med handling matlagning, städning. Fick inte tiden att räcka till rikligt utan det blev en kort önskan om en Glad Påsk till er. Det kom ju kärt besök, sonen kom mitt på dagen på onsdagen Hannis och småtjejerna kom torsdag mitt på dagen. Allt var frid och fröjd mat fick vi i oss likaså påsktårtan.  Men på Påskaftonskväll så blev Mäster dålig sen sov han i 3 dygn i hög feber och flunsaliknande symtom. När han var som värst så var det dags för sonen att åka hem, men den underbare kille han är så tog han semester för att vara här för oss. Vilken tur, för på onsdagen var det min tur 38,5 i feber och frossa. Dotter och barnbarnspojke kom ner några dagar så S fick lite avlösning med mat och så. De är så snälla våra barn. Nu har S varit hemma och jobbat en vecka med ont i halsen förstås och i S-tälje ligger M sjuk. Så vi var inte så snälla när vi gav dem våra baciller. Det var tacken det 🙂

Men så är det, långvarigt blev det för vi är ff väldigt trötta och hängiga. Idag kom barnbarnsflickan den fina så får vi lite till ompyssling för just nu står hon i köket och lagar Pasta Carbonara.
Lyckligt lottade är vi med så mycket omtanke och kärlek.
Sonen har skött växthuset men nu måste jag ta tag i det själv och i år är det inte så kul för det är så kallt så det vill inte sätta fart som det brukar. Hoppas det inte blir förstört bara.

 

Påskbord.

IMG_4944

Påsktårta.

IMG_4941

Påskharen kom också.

IMG_4946

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s