Svårstartad är…

jag ju på gamla dar. Så i morse när läkarbesöket skulle gå av stapeln redan kvart över åtta så var vi tvungna att åka hemifrån sju.Jadå det gick bra, men hu så segt det var. Mäster hade fem minuter senare tid på ögon för kolla efter starroperationen. Han följer alltid med mej för att jag är lite ostadig på mina fötter så i går var jag lite nervös för att jag skulle upp för alla trapporna själv. Men det hade jag inte behövt vara, för raringen säger bara: ” det fixar vi, vi åker lite tidigare så hinner jag gå med dej upp först, sen när jag är klar kommer jag upp och hämtar dej” Kärlek tycker jag att det verkar som. Kl nio var jag klar på gyn. Till min stora lättnad, glädje och tacksamhet så var min doktor nöjd. Hon kände inget och såg inget konstigt. Så skönt. Även på ögonmottagningen gick det bra. Allt var fint efter op. Så nu blir det nya glasögon för Mäster.
Lite ärenden att uträtta när vi ändå var på gång, så apoteket för att inhandla Bricanyl och sedan byggaffären för att lasta in två balar isolering, skruv, vinkeljärn m.m. och sist men inte minst Hannas Pysselstuga. Tur att jag har en man med tålamod (ibl. iaf 😉  ) för där kan man bli fast .Finns hur mycket roligt som helst. Hanna har en FB-sida där man kan fråga om allt som har med pyssel och färger att göra. Hon har även postorder. Billig frakt och snabba leveranser.
Eftersom vi kände för det så bestämde vi att äta ute och hittade ett nytt ställe  Gourmetköket i Almvik med lunch för 85 kr. Idag var det stekt fläsk med löksås, potatis och lingon. Sallad och bröd om man orkade och ville 🙂 Närproducerade varor. Det var mycket smakrikt och väldigt god husmanskost. Det blir nog fler gånger.
Vägen till stan denna ganska tidiga morgon kantades av två älgar, tre rådjur och en harpalt. Ibland är det vackert att bo på landet (Obs ibl. )Soligt och vackert men kallt.
Säger som farbror Melker i Saltkråkan; ”Denna dagen ett liv” 🙂

Kram och tack för all god energi ni sänt mej idag ❤

 

Här finns ALLT i pysselväg och lite till ❤

18471810_10154297942331503_1340118303_o

+ Lite härlig musik ❤

 

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Svårstartad är…

 1. irisnilsson skriver:

  Hannas pysselstuga. Hm . Jag bor fortfarande kvar runt hörnet ….. Skönt att allt var ok med dig i alla fall !!

  Gilla

 2. anithakj skriver:

  Vi ringde häromdagen när vi var i närheten men då var du på fesltlightet utomlands. Men nästa gång så 🙂

  Gillad av 1 person

 3. irisnilsson skriver:

  Någon gång ska det väl passa att jag är hemma när ni är i stan

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s