Nu har det varit …

något varmare i luften, men molnigt istället. Det gör inget för jag har mitt bakprojekt till 25-åringen och till vårmarknaden på Bistånd Östeuropa.
Idag blev det strassburgare och minimuffins. Hoppas de blir till belåtenhet på kaffekalaset.
I morse ringde mobilen kl. tio över sju. Snacka om att hjärtat for upp i halsgropen. Det var från boendet där jag har en liten man som jag är godman för. Tråkiga nyheter var det. Han hade avlidit i sömnen på efternatten till söndagen. Ett år fick jag förmånen att hjälpa honom tillrätta med ekonomin och även föra hans talan i olika sammanhang. En mycket begåvad och allmänbildad herre. Samt en hängiven Djurgårdare.Lite trist faktiskt när man lär känna dem så blir det tomt när de går bort.

I går kom svart och vita flugsnapparen med fru. Så hela dagen idag har de farit runt och kollat om det fanns någon ledig lägenhet. Får se i morgon om vi kan luska ut var de bor.  Även ladusvalorna kom ff. är de bara två. Hoppas det kommer flera nu när det är lite varmare i luften.

Har pysslat lite med att göra några gratulationskort. Kul med pyssel tycker jag. Kan inte visa dem eftersom de som ska få kanske läser bloggen  🙂
Barnbarnspojken ligger i flunsan i Falun. Skickade en slant så han kan få lite sjukgodis. Rumskompisen skulle visst gå och handla. Tur att de är två när de är sjuka så de kan hjälpa varandra.
Nu är det hockey så Mäster är bänkad och rapporterar att just nu står det 3-0 till Sverige.

Önskar er en bra ny vecka. V 20  🙂

 

DIF_pin_2_469

 

 Vila I Frid.

IMG_4620

Flugsnappare hane.

IMGP2360

Kakor.

IMG_4993

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.