Idag blev vi lovade…

regn av SMHI men det kom några droppar på morgonen det var allt. Det behövs regn nu för all växtlighet.
Jag har kokat en sats lingonsylt. Är så tacksam för påsarna i frysen som jag kan ta fram och koka efter hand, plockade av goda vännerna i Hälsingland. Tack kära ni, ni vet vem ni är 🙂
Handlade ju i måndags lövbiff och köttfärs så idag blev det matlagningsdag. Oxrullader blev till två middagar och två matlådor pannbiff två middagar och två matlådor samt köttfärssås. Så skönt att ha färdigt när dagarna blir varma och sköna (hoppas vi) och man vill göra annat är att stå i köket.
Hur kan saker och ting bara försvinna?? Idag har jag letat efter ipad-laddaren jag hade den igår men i morse när jag skulle ha den så fanns den inte på sin plats, som är här mitt framför mina ögon på mitt skrivbord. Mycket märkligt.
Har även suttit med papper för genomgång och avslut efter min huvudmans bortgång. Är mycket telefonerande och sitta i telefonkö är INTE min starka sida. Men nu har jag det underkontroll så här långt. Känns väldigt tomt att inte ha en här ”killen” att ringa till.
Tittade på småkockarna ikväll så fantastiskt duktiga de är, man häpnar.
Häpnar gör man även över Post-Nord ibl. är de verkligen snabba, vilket inte hör till vanligheterna kan man ju lugnt säga. Jag lämnade ”sjukpåsen” på ICA kl 4 i går och idag kunde barnbarnspojken snaska på lite godis och halstabletter. Fantastiskt!!
Vår katta Fialisa, hon som bestämde sej för att vi skulle bli hennes slavar är ju bara för lustig, ligger inne o sover hela dagarna och är ute hela nätterna, ja nästan hela iaf. Vid fyratiden hoppar hon på handtaget och vill att vi ska stå i givakt och öppna för henne samt sätta fram hennes matskål.
Jaja vad gör man inte när man blivit utvald.

Önskar er alla en god natt och i det stora landet i väster är det väl läge att önska en riktigt bra dag ja det beror ju på var man bor i det landet kl är lite olika ser jag när jag kollar på Världsklocka- USA  ❤

Konstigt träd vi har, det växer katter.

IMG_4706.JPG

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel...., Musik. Bokmärk permalänken.