Tidig lördagsmorgon…

blev det för att åka till stan. Bistånd Östeuropa hade vårmarknad och som ni vet så fick jag den stora äran att baka. Det skulle levereras innan öppning, Så kl. nio var vi duschade och fixade och på G. När kaklasset var levererat så åkte vi till växtaffären för att ta reda på varför vår nya körsbärsbuske inte blommade trots att den är grön och fin och vid liv. Blev upplysta om att det kan ta flera år innan de etablerar sej. Det hade varit bra om de hade upplyst om det när vi köpte den förra våren. Men man kan inte få som man vill jämt. 🙂 Handlade även koskit. Trots att vi har en bonde på var sida så är det ett slitgöra att få hem lite koskit så vi köper det i säckar 🙂
Willys fick ju naturligtvis besök. Så dagen i stan blev inte så lång idag var hemma igen vid ett-tiden.
Efter matlagning och middagssiesta  kulle jag sortera lite papper och köra i dokumentförstöraren naturligtvis så strulade den, så fram med skruvmejsel  och skruva isär eländet, hittade felet och såg då att två av de mittersta knivarna var skadade. Antagligen någon som kört papper med häftklammer så det var inte mycket att göra åt utan den får gå i pension. Den var 15 år räknade jag ut så det var väl ok om den sa upp sej, kan man tycka.
Jo men vi var ju på Blomsterlandet och köpte tre nya hallonplantor och 5 nya jordgubbplantor. Så i morgon ska jag få ner jordgubbarna och Mäster får ta hand om hallonen.

Nu är det hockey så jag ska kolla om jag hittar nåt att titta på Netflix i stället.

Ha en skön lördagsafton ❤

 

Lite roligt delar jag till er.
Vi gillar fåglar så detta passar oss hahaha

 

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel...., Humor. Bokmärk permalänken.