Måndagen gick…

åt till möten. Möten av en sorglig anledning, men däremot en mycket trevlig ny bekantskap. Det var mycket som jag som godman kan bidra med. I och för sig så slutar mitt uppdrag när huvudmannen avlider, men eftersom jag har alla uppgifter och alla papper så vill jag vara tillmötesgående och hjälpa till i den mån jag kan. Arvode utgår inte efter dödsdagen. Det kan man tycka är lite märkligt eftersom det inte bara tar slut så där utan vidare. Men så är det. I alla fall gick allt bra. Mycket att ta hand om trots att det bara är ett rum och litet kök.
Vi har letat stenplattor (dansk sjösten) 35×35 och det har varit helt omöjligt. Så fort jag har sett dem så har någon annan hunnit före. MEN igår så fick vi tag på 22 st och fick hämta dem i V-vik Gratis!
Åkte en sväng till Mariebergs trädgård för jag ville ha Surfinia och det hade inte Blomsterlandet. Fick tag på 2 st. i den färgen jag ville ha .Så nu ska jag bara får upp den i amplar. Någonstans, någon gång  hihi
Bild kommer i morgon.

Nu har jag vattnat växterna och satt ut pelargonerna, får se om det blir någon fart på dessa små ynkliga varelser.Har oljat in bordet på altanen och dammsugit där.
Ringt kommunen i ett par ärenden och det kan jag meddela är ingen sinekur.
Bra början på dagen enligt mej.
Nu mangla.

Ha en fin fortsättning på denna tisdag.

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.