Har tyvärr inte så…

mycket tid för bloggen just nu. Har varit uppöver förra helgen för att fira vårt första barnbarn med buller o bång som fyllde 25 år. Stannade över helgen så vi fick umgås men bästa dottern också. Lilla L var också hemma från skolan i Falun. Roligt att se dem alla. På söndagen innan vi åkte hemåt så stannade vi på fika i Hölö för att få hälsa på de två senaste tillskotten i Stora L;s kompisgäng. Två underbara flickor Noulie 1 år och Evy 7 månader. Så otroligt söta. Den ena en avbild av sin mamma och den andra en avbild av sin pappa. Var en härlig stund i det fina huset den ena unga familjen flyttat till för att få bo lite på landet när Noulie växer upp.
Väl hemma så väntade tre kg. gurka på att bli inlagda. Veckan har sedan varit fylld av de vanliga göromålen som tvätt, disk, matlagning, växthuset och lite städning. Vi har även varit på besiktning Mäster för socker och blodtryck allt var såååå bra och jag har varit och mätt mina ben hos sjukgymnasten för att hålla koll på lymfansamling hon var också nöjd inga stora förändringar på ett år. Så vi är mycket nöjda J
Vi blev lovade regn i veckan och vi väntade och väntade för här är så torrt, gräsmattan är alldeles brun och man måste stödvattna potatisen. Men kom det något ….nja 3mm blev det och det kan jag ju säga att det blev ingen potatis glad över.
I kväll kom bäste sonen på långledigt. Morsan (jag) hade gjort räkmackor 😉 Det blev till belåtenhet.
Stararnas ungar är nu snart flygfärdiga hänger mer eller mindre ut genom bohålet.
Nu önskar jag er en skön helg ❤

 

Syrenerna blommar för fullt. Rododendronen är så fin i år.

Sötaste flickorna Noulie och Evy

      Fin skörd.

IMG_5092

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.