Idag blev det …

lämpligt nog Anitas hela ättiksgurkor gjorda. 2 nya slanggurkor skördade, det är verkligen stor skillnad på köpta och egenodlade. Mycket mera smak, tycker iaf vi. J
Tvätten som blev hängd igår blev genomsköljd en extra gång då det kom en härlig regnskur på kvällen. Idag har det varit fint för det mesta en rejäl skur mitt på dagen, men som sagt det behövs. Det är skönt att det inte är ihållande regn och grått hela dagen, så det är ganska idealiskt väder, dock kunde det få vara liten aning varmare.
Har kokt sockerfri plommonkompott till Mäster. Tur att jag tog hand om alla plommon förra året för i år blir det inte ett enda plommon.
Har varit på besök hos en av mina huvudmän som är en kvinna J Hon blev så glad att få sitta och prata en stund, så när jag gick efter 1½ tim. så sa hon med eftertryck TACK snälla du för att du kom och satt en stund. Många som sitter ensam på våra äldreboenden, tyvärr.
Idag har jag också varit arg. Läste i morse om en ung kvinnas berättelse om hur hennes mor och släktens kvinnor som hon litat på i hela sitt liv höll fast henne medan någon utförde en könstympning UTAN BEDÖVNING hur i hela världen kan detta uråldriga få fortgå 2017.
Vi har ett feministiskt parti i Sverige som säger sig värna om flickor och kvinnor med Gudrun i spetsen inte en enda gång har jag sett henne eller partiet FI säga ett enda ord om detta inga plakat inga höjda röster inte ett enda uttalade eller fördömmande om att det finns i Sverige trots att det enligt lag är förbjudet. Alltså det är bara skitsnack de bryr sej inte ett dugg, utan ser bara till att de själva får det bra och förmånligt och höga löner som politiker. Skriver ihop en massa löften som sen inte man ser eller hör ett ord om. Vänster som går med plakat om att man önskar död åt allt borgerligt istället för att visa sympati med dessa utsatta kvinnor. Nej färga håret i alla färger på med hucklet skriv ett plakat och skrik a sej hesa det kan man. Usch skäms alla som har en möjlighet att stoppa detta vidriga sätta att härska över kvinnor utan att ni gör något åt det. Vår stadsminister fattar väl inte ens vad som pågår i vårt land.
Man gråter när man läser detta.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/hon-stympades-helt-utan-bedovning

Vänstern. Vilka konstiga människor ”vuxna människor”??

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel...., När jag är ilsken!. Bokmärk permalänken.