Lite lugnare på fronten….

så jag kanske hinner med att skriva lite här. 🙂
Har ju nu inget överhängande i trädgården så igår började jag att städa och ordna upp i mina filmsnuttar på datorn .Allt förs ju bara in för att man vill kolla hur det blev och sen blir det liggandes i mappen osorterade filmer. men nu ni, ska det bli ordning på det. Har börjat lägga in i Movie Maker så man vet vad det är och vilket datum. Gjorde flera stycken i går och skickade till småtjejernas mamma , som tyckte det var kul att återuppleva flickorna som de såg ut för några år sedan. Det är otroligt vad de utvecklas fort.
Jag har även lagt upp Peters tolkning av George Harrisons ”Something” till mej förra söndagen, så den kommer här lite längre ner.
Idag blev det akututryckning till staden för att inhandla diverse el-grejer som ska vara i nya verkstaden samt lysrörsarmatur till vedförrådet.Vi tog en sväng till Mariebergs Plantskola för att kolla in en ny ros .jag vill ha en röd klängros som kan klänga/hänga på staketet.Sonen tipsade om ”Sympati” men den var slut fanns bara ett ynka ex kvar. Men tjejen där föreslog en annan som heter Grand Award. Så det blev tre sådana.Tur vi har ibl. fick dem för 40 kr st kanske för att det räknas lite som slutet på säsongen.Glada blev vi i alla fall. 🙂
Så nu blir det gräva av för Mäster, men han gilla rosor han med så det hoppas jag han gör med glädje.
När vi kom hem stod middagen på bordet det blev pastasallad det var kanongott.
Tack för den servicen sonen. ❤

Här kommer några av våra rosor.

Qeen Elizabet             Hanky Panky             Astrid Lindgren

Peace                                 Nostalgi                      Flora Dancia

Blev ju så till mej när han sa mitt namn så jag glömde hur jag höll kameran  ❤

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.