I natt kom det …

2 mm regn, vilket inte gjorde ett dugg nytta för gräsmattan.Idag var det mulet vid frukosten men ser nu ut som om det klarnar upp.
Vi vattnar och vattnar för att inte allt ska torka bort. Gräsmattan är ju inte prio ett så där är halva som en halmmatta  alltså gul/brun istället för grön. Den andra halvan är grön för den har sonen gödslat och skött om för att få bort lite mossa och få den att se någorlunda frisk ut. 🙂
I går var jag hos en av mina huvudmän, när jag åker dit på besök brukar jag alltid göra rulltårtebakelse och ha med mej och det är lika stor succé varje gång.Alla sitter på sina platser och väntar på mej 🙂 Kul att känna sej poppis nån gång 🙂 Denna gången var det med jordgubbar och det föll samtliga i smaken.
Grabbarna har satt upp belysning i nya verkstaden, det blir så fint. Så nu kan Mäster vara där inne och hålla på med sina projekt.
Idag var det tänkt att de skulle ut med båten ett tag för det har inte hunnits med på hela sonens semestermånad. Får se om det klarnar upp lite mer.
Mitt jobb idag är att tvätta flaggstången den är alldeles grå av luftföroreningar så nu ska den bli vit och fin igen, är det tänkt iaf.
Önskar er alla en härlig tisdag själv ska jag ut och snacka med tomaterna i växthuset. 🙂

Sonen har lärt mej att ta hand om och redigera gamla filmer så jag bjuder på mitt första projekt.

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.