Tomater , tomater…

och ännu mera tomater 🙂 Roligt när det blir stora skördar. Idag fick jag ett nytt recept på tomatmarmelad med citron, så det har jag prövat att göra. Den blev mycket god men väldigt lös. Får se i morgon om den stelnat till lite annars får jag åtgärda det på nåt vis.
Har ju lite olika chili samt tre slanggurka som låg, hittade ett nytt recept även där. Chiligurka, gjorde bara en burk vill gärna se om den blir god och att vi verkligen gillar den.Den ser ut som forna tiders pressgurka men med lök och chili som smaksättning, samt att den går att spara eftersom lagen är kokt. Blir spännande att prova efter en till två veckor.

Jag mejlade Skanova (televerket) och frågade vad de tänkte göra med två gamla telefonstolpar som bara står där till ingen nytta. Trådarna bra hängde och slängde och hade ingen funktion. Fick faktiskt både ett snabbt och trevligt svar.De skulle i mån av tid komma och kolla på dessa två stolpar och avgöra vad som skulle hända med dem. Det var den 25 juli jag skrev till dem och idag kom det två käcka killar och helt sonika plockade ner stolparna.Tänk att ibl. funkar det väldigt bra och smärtfritt och nu slipper vi se dessa två stå till ingen nytta. Den äldsta som stod på vår tomt  hade grävts ner en gång tiden en och en halv meter ner i backen inte undra på att killarna fick kämpa lite med den.

Igår hade jag besök av en väninna, får jag väl kalla henne för det trots att jag kan vara mormor åt henne  hihihi .Vi satt och pratade i många timmar och fikade. Med var också Isa fina söta hunden som vi brukade passa när husse och matte skulle resa eller göra något annat.Nu går inte det eftersom katten FiaLisa har flyttat in. Lite synd för det var trevligt att få h henne här ibl.

I natt kunde jag inte sova så nu ska jag gå i säng och ta igen lite sömn (hoppas jag ).
Kram!

 

Vackra, lydiga fina ISA

IMG_0482

Tomater.

IMG_0507IMG_0478

Första på väg ner.

_1000743

Andra på väg ner.

IMG_0490

Borta!

IMG_0501

Fina Jackmani

IMG_0475

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.