11 dagar sen sist….

som har försvunnit i cyberrymden.Inte lätt att berätta om dagar som går så fort att de inte ens hinner stanna i minnesbanken 🙂 Men ska försöka i alla fall. Har bekymmer för en nära vän som jag inte vet hur jag ska kunna hjälpa på bästa sätt, mer än att finnas där för att lyssna och bedyra mitt fulla stöd .Jag hoppas att det ska ordna sej på allra bästa sätt.
Förra veckan så var det städning och handling och förbereda för 4 av mina hjärtan att komma på kräftskiva. Sonen den bästa hade fått ihop alla till en och samma helg utom Lilla L som hade SM ( Som han tyvärr sen inte kunde vara med på grund av en rejäl förkylning). Det är inte lätt att få ihop eftersom alla jobbar helg ibland.
Det började bra alla kom till middagen på fredag eftermiddag.Jag hade gjort kycklinggryta med timjan och enbär.
På lördagen lämnade vi en del hemma och tog oss till bästa vännen M som fylld 70 år.Inga problem ” Åk ni vi fixar allt till ni kommer hem”. Vi fick smörgåstårta och kaffe o tårta.Vi tog försiktigt (inte då) 🙂   för vi skulle ju äta kräftor .Det blev trevliga timmar och när vi kom hem så var allt klart MEN det började regna och blåsa så in i norden.Jag har som tur är 2 fiffiga män i min närhet så fram med byggnät och presenning och spika upp framför uteplatsen samt två infravärmare.Blev så trevligt och torrt och ingen blåst. Goda kräftor god västerbottenpaj gjorde kvällen så lyckad prat och skratt som vanligt förstås.
På söndag eftermiddag vid 4-tiden åkte de hem som skulle jobba på måndagen men vår kära dotter som är sjukskriven för att hon nästan slitit av en sena i axeln när hon lyfte en tung låda på jobbet, hon stannade och förgyllde några extra dagar för oss.Hon gick till skogs och fyllde på förrådet med kantareller och Karl-Johan  till min frys ❤

Nu har det gått en vecka till med lite med lite av varje. Tvätt förstås , mangling, bakat matbröd en omgång som C fick med sej hem och en omgång till oss själva.I torsdags var jag på äldreboendet hos min huvudman och åt surströmming tillsammans med de boende (de som ville ha) och personalen. Så gott och så himla trevligt. Mycket prat och skratt.

Igår tog vi en tur till staden och kom hem med nya gardiner till v-rummet och lite annat smått o gott, minns inte riktigt vad.

 

Födelsedagsbarnet.                                 Tårtan.

IMG_0947IMG_0955

Min ena present. (Den andra han inte komma så det blir senare )

IMG_0927

 

Fylld svampkorg.                                  Rekordet i år 561 gr

IMG_0979IMG_0996

Surströmmingspartaj på äldreboendet.

IMG_0998IMG_1004

Nya gardiner.

IMG_1020

Peace-rosen bara blommar och blommar.

IMG_1031

Bamse 🙂

14340054_10153882209953715_1073661865_o

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.