Strålande sol…

har vi haft idag, så jag passade på att tvätta och hänga och torrt blev det. Bakade en Ambrosiatårta och tog med till fikat på äldreboendet, skulle dit med lite handling och lit slantar. Det blev uppskattat som vanligt.De andra gångerna har det varit slut på fatet när jag ska gå hem, idag var det en bit kvar, för det var en person som inte kom till kaffet.Det blev en liten omröstning vad vi skulle göra med den. Till slut enades alla om att jag skulle ta med den hem till min man som var hemma och jobbade i trädgården.Han kunde minsann behöva den 🙂 Och JA han blev väldigt glad för den 🙂
När jag kom hem så hjälptes vi åt att montera ner hängmattan och fick med möda den instuvad i lekstugan för vinterförvaring.
Så mycket mer har jag inte gjort idag.

Jag måste få gnälla lite, vår väg 213 ut till E22 är både smal och lite krokig. Den är i fint skick renoverad ordentligt för två är sedan. Kruxet är det att de som kör tror att de är ensamma ute på landet och inte får nåt möte och kan trots gällande hastighet ( mestadels 80 km) köra säkert på 100 och 110. Sätta andras och sitt eget liv på spel bara för att man kör fin bil och är ute på landet. Katastrofen har varit när så många gånger när de kör om i kurva eller backkrön eller både ock. Idag 4 bilar med blå/vit märke på huven kommer emot mej när jag kör hem idag.Tur som var så var det ingen omkörning men vilken fart det bara svischade när de kom farande 4 efter varandra, som om de tävlingskörde.
Varför, VARFÖR  gör de så? Noll hjärnceller eller?

Önskar mina nära och kära en bra ny vecka, ja er andra också förstås 🙂 ❤

 

Foto lånat ,glömde ta på den jag gjort hihih
ambrosiakaka

 

Det här inlägget postades i Dagligt babbel...., Musik. Bokmärk permalänken.