Ännu en dag…

med skön brittsommarvärme. Mäster oljar altanerna för andra gången.Så i morgon ska utemöblerna (de flesta) ställs in under taket med pressning över. Sommaren har gått så fort, men så säger man ju varje år 🙂

Igår var vi till stan igen jag hade tid för provtagning och så skulle vi till vännerna M o C för att lämna födelsedagspresenten som inte kom så vi kunde lämna den på rätt dag. Men det gjorde ju inget, fick vi en trevlig stund med fika och macka och en bit av tårtan som legat i frysen och väntat på oss. Gott och trevligt som alltid och presenten föll i smaken.
Gick in en sväng i affären Bistånd Östeuropa för att se om det fanns lite husgeråd och kastruller som ska packas och gå till Rumänien i början av november. Börjar och samla på mej så det är klart när det ska packas. Var in på Dollarstore där fanns det läsglasögon 3 st för 20 kr det behövs också sändas med så vi köpte 9 par.Allt saknas hos dessa stackars barn.Vidare ska vi inhandla torrvaror och pennor och annat skolmaterial.

Byggmax fick besök vi köpte nya fönsterbrädor, vi har haft Ikeas Lack innan och nu var jag trött på dem de var lite slitna och så ville vi förnya lite.
Bilen lämnades in i morse till vår lokala Mekonomen-verkstad för att montera på dragkrok en present till min Mäster från mej 🙂

Det finns inga äpplen i hela Småland tror jag ser inga i någon trädgård och ci har inga egna äppelträd. Så det blev att köpa några svenska äpplen för nu ville vi ha äppelpaj så det har vi festat på nu.

Öskar en fin kväll och en god natt ❤

Råkade lämna min datastol i går en liten stund.
Lemon Habanero
Rosen Grand Avard
Julsnapsen stäld

 

 

Underbart ❤

Det här inlägget postades i Dagligt babbel...., Musik. Bokmärk permalänken.