Idag blev det…

att ta en biltur på så där 15 mil. En av mina små damer avled i veckan.Mitt uppdrag som godman slutar då, så då måste jag hämta upp mina kvitton.Redovisningen ska göras inom en månad och då måste alla kvitton vara på plats.
Vi stack iväg tidigt för att komma hem till en solig dag med utejobb.Jag håller på att städa i mina grejer i uteköket och ställa in i det växthuset som är tomt. Snart klar med det.

Bilen som vi lämnade på verkstan i torsdags tog längre tid än vad som var meningen.T fick jobba ensam kollegan var sjuk så därför han han inte med på en dag.Men i går kväll hämtade vi den.På vägen hem från verkstaden så stannade vi till hos en familj som säljer eko-kött inhandlade oxfilé och 2 bitar bog till köttgryta.När vi skulle gå så fick vi 4 rökta flundror i bonus 🙂 Så gott.

Igår blev jag glad när posten kom,brev från min husläkare svar på proverna jag tog i onsdags.” Dina prover var normala” så glad jag blev, knäpper mina händer och säger TACK ❤

Nu ska jag gå och göra en grej som jag har dragit mej för…ska städa blombordet, det innebär att trassla ut en vilt växande porslinsblomma.

See you later ❤

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Dagligt babbel...., Musik. Bokmärk permalänken.