Brittsommar, det gillar jag.

Idag har vi haft 20 ° varmt.Underbart.
I fredags kom bäste sonen och förgyllde våra dagar.
Är så härligt att ha honom här,mycket prat om ditt och datt.Just nu är det fönsterbrädor som diskuteras. Vi köpte 2 st. och när de kom så var ju ett trasigt, sen har vi inte hört något mera. Hoppas på att de löser sej så Mäster får sätta dit dem.Nu blev det även bestämt att de nya fönstren också ska ha fönsterbräda, var inte tänkt så från början men det ser lite mer ombonat ut om man har det tror vi. Så mot byggaffären på torsdag.
På lördagen var det ju varmt och fint så då tog de sej en sväng på sjön för att pröva fiskelyckan. Lyckan var inte med dem precis . Mäster fick en strömming som ångrade sej och for i väg tillbaka till kompisarna.Jag antar att han meddelade de andra att det är två gubbar på gång så det skulle akta sej. För något mer napp blev det inte. Nu är båten uppdragen och motorn hemkörd så nu väntar vi på mars/april 2018 🙂
Jag har tillbringar dagen mad att förgylla bokstäverna på gravstenen som finns på Loftahammar kyrkogård. Den tillhör Mästers farmor och hennes syster.Guldet var borta i stort sett, inte så konstigt iofs för det är nog 10 år sedan jag gjorde det förra gången.Men nu är den presentabel och på plats igen.
Ringde min kompis i Hälsingland och där har de inte haft någon sommar alls nästan, på sin höjd en vecka sammanlagt med sol och lite värme.Så himla olika det kan vara.Vi på ostkanten har haft en bra sommar.och hösten har varit fin regn på nätterna och uppehåll på dagarna och skapligt varmt tills i helgen då sommaren återvände.Det ska fortsätta den här veckan iaf. Så får vi väl se sen hur det blir.
Bäddat rent och tvättat och manglat och börjat plocka undan sommarkläder samt lagt i ge-bort-påsar, skönt att sortera ut både kläder och grejer.
Har lagt ut ljudböcker på Tradera får se om någon mer vill lyssna på dem.Är ju lite tokigt att köpa sådant när man i stort sett bara lyssnar en eller två gånger.

Ha en skön kväll .
With love ❤

Före.                                                    Efter

 

 

Fin kille Idol 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel...., Musik. Bokmärk permalänken.