Förra helgen….

var vi uppöver och grattade våra pojkar. Började med middag hos bästa dotter som har väldigt har ont i en axel där har en sena nästan slitits av och det har blivit stora skador runt axel/ skuldra. Så för att underlätta lagade jag oxrullader som tog med så vi kunde bara koka potatis och äta tillsammans. Lagom till middagen anlände Lilla L från skolan i Falun. En stunds vila sen gick vi och såg Tälje-revyn och den var så himla kul .Tror jag skrattade från början till slut.
På lördagen bjöd vi hela gänget på sushirestaurangen Minako där hade vi bokat bord till kl 4. Blev en mycket trevlig stund, förutom att vi saknade Stora L som blev sjuk. ❤ Alla åt med god aptit fanns ju annan mat än sushi så småtjejerna fick nåt i sej också. Efteråt blev det kaffe och tårta hemma hos M. Jag hade gjort en choklad / hallonmosse tårta den var jättegod men ack så mäktig.
Barnbarnspojken fick sin studentmössa i present. Den satt vi och designade halva natten på nätet han och jag , det var kul, det kunde man inte gör förr då var det bara att köpa en mössa rakt upp och ner. Ska bli kul när den kommer, skulle ta drygt en månad.
På lördagen var vi på fika med goda kakor hos B o T och finaste Pärlan. Var så längesedan vi träffades så det var trevligt och gott. De har ett så vackert hem.

En 47 åring och en 20 åring firas. ❤ ❤

© Foto Stoffe

foto på killarna har jag tagit och det är märkligt de kan aldrig vara  ”normala” när man vill ha dem på bild hahahaha

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.