Ojoj vad tiden…

går fort. Ja jag vet att jag säger det ofta men det är sjukt hur fort veckorna ramlar på. Förra fredagen så här dags väntade vi sonen. Han kom över helgen och hjälpte oss med snön. Han är så snäll. När han åkte hem på söndagen var allting framkomligt till källare och till vedbod samt till bilen. MEN han kom inte längre än in till samhället skulle kunna tänka mej fören det brakade till här och snön från taket kom farande med buller och bång.  🙂  Så var gången till bilen återigen oframkomlig.  Vi gick ut och kollade stängde dörren och sa vi tar det i morgon. Sagt och gjort måndagsmorgon ut och försöka skyffla upp en gång , tungt var det, isig blötsnö. Vi tog halva var så det gick bra. Det var synd om Mäster som har ont i en fot , han har drabbats av svår gikt. Hela foten var röd och svullen och jätteont. Så på tisdagsmorgonen blev det akuttid hos vår husläkare som ordinerade Ipren i 5 dagar. På kvällen skickade sonen en länk om att äppelcidervinäger skulle vara bra som omslag på giktforen.Så nu luktar det äppelcider här mest hela tiden. Jag har lagt omslag morgon och kväll och nu är foten riktigt fin inte alls röd och varm längre ff lite svullen och öm men mycket bättre.
När S var är så började vi med att byta luckorna i köket han jobbade och jag var hantlangare, gick väldigt smidigt och blev så fint så när han åkte på söndagen så var det bara 3 dörrar kvar att göra. De fixade Mäster och jag nu i veckan, så i går var det klart. Nu ska det målas socklar och sen är det en rad med smålådor som måste handmålas. Det är jobbet som ligger närmast i tiden nu när Mäster blir bra.
I tisdags bakade jag semlor och i morgon kommer fina grannarna från skogen och då ska vi prova semlorna och se hur årets blev.
Vi stack till stan en stund för jag hade lite papper som skulle skrivas på av en av mina huvudmän, dessa skulle sen till banken. När vi kom dit så var det ju lunchstängt naturligtvis. Men det gjorde inget för bredvid P-platsen så låg det en pizzeria. Det var sååå längesedan vi åt pizza så vi blev lite sugna där. Ja, det blev pizza till middag idag  🙂
Ha en fin helg ❤

Nya köksluckorna

IMG_0494IMG_0492

Ska bli semlor.

IMG_0519

Vår fina FiaLisa.

IMG_0518IMG_0509

Dessa vackra dukar har bästa grannfrun från skogen virkad för att passa ihop med de nya gardinerna som jag köpte i höstas.

IMG_0511IMG_0506IMG_0480

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.