Barnbarnet är här på…

sportlovet. Efersom vi är näst intill insnöade så blir det mycket titta på TV och datorn.Just nu sitter hon och tittar på Talang Sverige.Vilket ovanligt oseriöst program men TV4 har bara konstiga program tycker jag. Juryn i Talang är ovanligt osympatiska skriker och svär och är så oproffsiga.Det är ju mest barn och ungdomar med därför tycker jag det kan uppträda lite mera seriöst och  vuxet.
Själv tittade jag på Sveriges mästerkock i brist på annat i går kväll.Jag tycker domarna har blivit så kaxiga och gnälliga och det verkar som om de var världsbäst på allt. Klart sak de säga men det är ett underhållningsprogram det är inte dödligt allvar eftersom man alltid vet vem som ska vinna.Det är alltid den som får mest tid att prata och mest tid att synas.Oftast smala vackra människor.Har du någonsin sett en tjock mindre vacker person vinna något av alla dessa ”mobbnings program” ? Det är samma visa i det stora tårtslaget den kvinnliga domaren är så görtorr och tråkig och verkligen ingen som tillför något till ett underhållningsprogram. De är också gnälliga och riktiga surkart båda två.Gäller även dessertmästarna de tre domarna står och snackar skit om deltagarna och är allmänt nedlåtande.Tittade på de två första programmen men när jag sen ser vem som får mest uppmärksamhet så blir jag så himla trött.VARFÖR kan de inte vara lite glada och snälla och ge lite fin kritik utan måste bete sej som de är allvetande, för det är de inte. I det stora hela så är de inte något speciellt alls. Så nu har jag gnällt över alla TV4 sk underhållningsprogram, som jag anser är uppgjorda i förväg vem som ska vinna pengarna och äran. Har jag inte helt fel så är det säkert någon i den närmaste bekantskapskretsen. Så nu förstår ni att jag inte har så mycket att titta på på TV .Men det finns annat att pyssla med.

Lilla Elisa är här, vi mötte upp i Söderköping och hämtade henne. Hon skulle vara till i går onsdag, men vädergudarna ville annat så nu är vi här och vet inte när vägarna blir farbara igen. Men hon är så duktig och snäll så det är ingen fara. Bara kul att ha henne här vi har bakat och grejat och hon har hjälpt morfar att skotta och det har de fått göra flera gånger om dagen.

 

Det här inlägget postades i Dagligt babbel...., När jag har åsikter.. Bokmärk permalänken.