Ingen snö…

på hela vintern.Men den 2;dra februari kom den, sen har det hållit på till och från mest hela tiden så det som skulle fördelas på en vinter kom under en månad.Nu är det bara blött och regnet hänger i luften. Konstig vinter.Nu går vi mot vår hur som helst och det är skönt.
Barnbarnsflickan blev kvar en hel vecka eftersom vi inte kunde köra och möta upp i S-köping som var bestämt detta pga väldigt dåliga och igensnöade vägar.Men det var bara kul och hon är så duktig , snäll och hjälpsam.H kom på fredagskvällen och sen åkte de hem tidigt lördagsmorgon.
Vi letar lägenhet för fullt , varit på några visningar och har tre inbokade nästa vecka.Jag hoppas vi hittar det vi söker och att vi verkligen får något. Är inte helt lätt på den svenska bostadsmarknaden.
Chilifröna är satta och har börjat titta fram. De måste sättas så här tidigt för de gror väldigt långsamt.I år har jag valt Jalapeño Habanero Lemon och Padron.
Om några veckor är det dags att förgro gurka och tomat. Härliga tider när man kommit så här långt på vintern så man kan börja se framåt igen.

Annars händer det inte så mycket här. Vi var n till stan en dag och fikade med räkmacka och semla hos vännerna M o C gott och trevligt som alltid, besökte även min huvudman och lämnade lite post.
Har förberett med att skriva adresslappar och göra i ordning kuvert till årsmötets utskick  Bistånd Östeuropa.

Mäster har målat socklarna i köket så idag ska de komma på plats. Blir fint.

Ha fin fredag ❤
Lite bildbevis 🙂

Elisa  och Morfar sitter vid kakelugnen och filosoferar.

Far och son fixar nya dörrar i köket.

Fina fåglar på besök. Svartmes, hackspett och liten blåmes.

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.