Våren travar…

på MEN inte vädermässigt. En dag har vi haft med + 10°, men sen var det nere på + – noll igen. Solen skiner men ingen värme. men som sagt våren kommer ändå starar, bofink, första transträcket och idag tofsviporna. Även vårlökarna sticker upp sina små spjut ur kall jord. Det ser inte ut, enligt SMHI som om värmen är på gång än på ett tag. Tyvärr.

Vi åker på visning av lägenheter flera gånger i veckan. Men än har vi inte hittat det som passar oss och kassan. Idag var vi och kollade på en trea i markplan, men svårt när fönstren ligger så lågt och gångvägen är precis utanför tycker jag, men man kanske vänjer sig.

Jag har bakat till påsk veckan som gick. Matbröd ,knäckebröd och diverse kakor.Påskäggen till töserna är fixade och i morgon blir det städning, sen så kan de få komma våra kära. ❤

Den 18/3 var det 80 år sedan mina kära föräldrar gifte sej. Minns när vi firade guldbröllop för dem och jag tyckte att, oj 50 år som gifta det var så länge.Men åren går och vi med dem, vi själva år inne på vårt 58;de år och nu helt plötsligt så är det inte alls så länge och vi är ju inte såååå gamla hahahaha…så det kan ändra sej i tanke och tycke.
Vill med dessa foton hedra mina kära som fick ett långt och innehållsrikt liv. ❤

Älskade föräldrar ❤

IMG_0759morofart-2

Annonser
Det här inlägget postades i Bloggat, Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.