Jag blir så…

himla arg. Jag har fått ett nytt uppdrag som godman. Kvinnar har en ÅRSPENSION på 97,000 kr. Ja du läste rätt nittiosjutusen kronor om ÅRET. Stefan Löven har 168,000 kr i MÅNADEN ja i månaden. Samt att han får en höjning på 4000 kr lagom till semestern.Hur i hela världen kan han stå inför oss och flinande säga att vi pensionärer är så glad för höjningen på 200 kr. Den höjningen är ju uppäten bara man går in i mataffären för att handla för en dag.Denna kvinnan är sjuk och mestadels sängliggande trots detta så får hon ingen sjuksäng av landstinget har dyra diabetesmedesiner samt att hon måste ju köpa sin mat för hemtjänsten lagar inte mat .Vad är dett för liv våra politiker har sett till att våra äldre har det så eländigt ställt.Jag tycker detta är skandal.

För övrigt har vi haft en härlig påsk med alla våra kära utom att vi skanade Stora L som jobbade.
Extradotters påsk blev inte som hon tänkt sej pga motorhaveri i Nyköping på vägen ner hit.Så hon var lite nere ,med all rätt. Bilen vara bara att skrota. S var ju här och de bor  på samma ställe så hem kom H med flickorna.
Nu är det full fart med växthuset .Ff små krukor men det växer fort så nästa vecka kan jag nog börja flytta över till stora krukorna.

Ingen lägenhet har vi fått tag i ännu.
Skattpengarna har kommit
Solen skiner
Sädesärlan har kommit
Men idag blåste det kallt.

Slut på raporteringen.

 

Smörrebröd bjöd jag sonen på när han kom

IMG_0761

Nicki pysslade hade gjort kockmössa, förkläde och engenkompnerad meny.

IMG_0770

Stor och liten ” kusin”

IMG_0773

Elisa och Albus vilar efter en långpromenad.

IMG_0766

Irisen blommar
IMG_0784

 

Likaså krokusenIMG_0791

Mobilkamera och väldigt långt bort men jag fångade båra på ett foto. Havsörnar.

IMG_07953

 

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel...., När jag är ilsken!. Bokmärk permalänken.