Det formligen …

exploderar i naturen. Vi har haft sommardagar nu i nästan en hel vecka , som kulminerade nu i helgen med  +25 °. I går svaga vindar men idag lite hårdare blåst. Jag har ägnat tiden åt att måla slanstaketet med falu rödfärg och idag blev stolphattarna vita. Har också målat fälgarna till släpkärran och handfatshållaren och ett litet bord . Båda var i behov av en liten uppfräschning. Är så himla glad att kunna göra någonting som avlastar Mäster och sonen från allt som ”måste” göras.
S kom i går kväll som en liten överraskning för farsan, jag visste om det men sa inget för att han skulle få bli lite extra glad för att se sonen kliva in genom dörren. 🙂
Killarna har satt ihop hammocken och och placerat ut utemöblerna och torkat av dem vinterdammaet. S har kört med jordfräsen så nu är det förberett för potatisen som snart ska i jorden. FiaLisa har varit med oss i trädgården ända tills S startade jordfräsen då försvann hon och har inte kmmit hem ännu. 😦  ( Hon kom nu när jag satt och läste igenom det här kl 22,10 ) ❤
En härlig lördag med sol och värme och vi har fått mycket gjort tycker jag.
Till middag gjorde jag fjärilskotletter , sås och potatis, gele och gurka. Gott !
I morgon ska de stora krukorna i växthuset fyllas med jord för nu ska gurkplantorna få sätta fart. Hoppas på hjälp med det innan S väder hem till ny jobbarvecka.

Önskar er alla en fin söndag, glöm ej att läsa och bli påminda om min föregående blogg.
Tänk på hur litet hål i kassan en 50 eller 100- lapp skulle göra. Tänk på vad en middag ute kostar eller en vinflaska eller ett pkt cig eller snus eller en drink i baren eller en större glass det är inte mycket man behöver avstå ifrån för att kunna göra en god gärning.
Men det är klart svider det så ska man ju naturligtvis avstå.

 

Före

IMG_0858

 

Efter

IMG_0853

De andra objekten

IMG_0844

FiaLisa med när jag målar

IMG_0872

FiaLisa med när jag vilar benen på ljugarbänken

IMG_0878

Snart blir det den första rabarberpajen

IMG_0882

 

En sandödla kom på besök

IMG_0862

 

TACK son för att du kom och hjälpte oss med lite vårpyssel. ❤

 

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.