Ja jag vet …

jag är en slarver när det gäller bloggen. Det värsta är att jag har inget att skylla på mer än att jag glömmer och tänker hela tiden ”Men i morgon ska jag skriva” ja och så kommer något annat i vägen och så blir det inte av.
Förra helgen var vi uppe hos småtjejerna E den fina flickan fyllde 7 år, ja hon fyller inte förrän den här veckan men för att det skulle passa så många som möjligt så blev det lördagen i förra veckan. Alltså det går så fort minns så väl när hon anlände till världen liten som en fågelunge 7 v för tidigt. Tufft i början men har vuxit och är en fin och mycket vacker flicka. Har ju börjat i skolan nu och jag tänker mycket på henne att det ska gå bra och att hon hamnar i en bra klass med duktig och pedagogisk fröken.
Vi kom upp på fredagen och stämde träff med våra stora barnbarn på stan och bjöd dem på asiatisk buffé-lunch. Så härligt att få se och krama om dem. Bodde hos bästa dottern och han även bjuda henne på födelsedagsmiddag och fick tillfälle att umgås några kvällar.
Vi valde att åka hem på söndagen eftersom Lilla L skulle återvända till skolan i Falun på måndagen och vi ville inte vara i vägen när han skulle röja runt med alla prylar som skulle med hem 🙂 Så vi flydde innan turbinen startade 🙂 Nu är han hemma på sin skola igen och i vår är det studenten.
Bästa sonen var här och jobbade och var kattvakt 🙂 Så vi kunde lugnt åka iväg.

I dag tog vi oss en utflyktsdag. Har länge velat åka till Rejmyre så i dag blev det av. Besökte glasbruket och lite antikaffärer och loppis. Inga särskilda fynd gjordes men en god lunch blev det och fikastund på vägen hem i Söderköping.
Väl hemma så blev det att vattna lite överallt, vi har ff väldigt torrt här.

Tacksam för en härlig dag och att allt gått bra ❤

Vår 7-åring

IMG_0350

Fina Elisa ❤

 

Min vana trogen bjuder jag på lite musik.Hittade en inspelning med Björn Skifs som jag inte hört förr.Kanonbra framförande av en härlig låt.