Katrins hallonmandel kakor.

Katrins hallonmandel kakor.      ca 30

Ingredienser:

200 gr smör

200 gr mandelmassa

200 gr mjöl (ca 4 dl)

Hallonsylt. Hackad mandel och pärlsocker.

Gör så här:

Blanda allt i matberedare. Forma degen till en rulle, ca 5 cm i diameter, och rulla i hackad mandel blandat med pärlsocker. Skär cm-tjocka skivor och lägg dem på plåt. Tryck till i mitten på kakan med fingret och klicka i hallonsylt.

Grädda i 200 grader i 7-8 min.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s