Kokoskaka.

Till en rund kaka behöver du:

 Smet: 2 dl socker, 2 ägg, 2 dl mjöl, 2 tsk bakpulver, 1 dl kokande vatten

Gör så här:

 Vispa ägg och socker poröst. Blanda ihop mjöl och bakpulver. Blanda sedan i det i äggsmeten tillsammans med vattnet. Grädda i en smord form beströdd med kokos i 175 grader i cirka 30 minuter.

 Topping: 50 g smält smör, 1 äggula, 1/2 dl strösocker, 2 msk vaniljsocker, kokos

 Smält smöret och rör i äggulan, sockret och vaniljsockret. Stick många hål i kakan med t.ex en tandpetare eller baksticka och häll sedan över toppingen. Strö på med kokos.

 Låt kakan svalna en liten stund innan du skär i den. Servera den tillsamman med en kopp kaffe så blir det perfekt!

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s