Habanero Sauce

6 st habaneros (ta försiktigt bort fröna med en kniv)

1/2 dl tärnade morötter

1/2 dl tärnad gul lök

1 hackad vitlöksklyfta

1 msk rapsolja

1/2 dl vitvinsvinäger

3 msk pressad lime

1 tsk salt

 

Stek lök och vitlök i en stekpanna på medelvärme några minuter. Tillsätt morötter och lite vatten. Låt puttra tills det mjuknar. Mixa blandningen tillsammans med habanerofrukterna. Häll i vinägern och värm upp på svag värme i ca fem minuter så att smakerna gifter sig. Häll upp på steriliserade burkar. Kan sparas i ca ett år i kylskåp.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s